We gaan door!

Het laatste blog schreven we een maand geleden. De hoogste tijd voor een update!

Laten we aftrappen met de kerstdagen; die waren fijn! We brachten tijd door als gezin en met onze familie. In alle rust en met veel gezelligheid. Het was goed om bij elkaar te zijn. Op ‘derde kerstdag’ moesten we naar het ziekenhuis. Volgens planning mocht Wessel starten met de tweede kuur in de BEACON-studie. We maakte er een familiedagje van… Wessel kwalificeerde zich gelukkig zonder problemen en de chemo werd aangesloten.

 

We kregen de chemo-capsules voor thuis mee en de volgende vier dagen mochten we zelf de chemo geven. Dat gaf ons de gelegenheid om er als gezin ook even tussenuit te gaan. We gingen een weekje weg in eigen land!

Wat was dat heerlijk; even weg van huis. Op een kleinschalig en vrij nieuw park vierden we met elkaar vakantie. Het huisje waar we zaten was heerlijk fris en gezellig. Precies wat we nodig hadden. Er was een klein zwembad, speelgelegenheid en je liep zo het bos in. We vierden dáár oud-en-nieuw en hadden met elkaar een goede week.

De week daarna mochten Myrthe en Jurjen weer naar school en kreeg Wessel het tweede ‘shotje’ chemo dat bij de kuur hoort. Ook hiervoor kwalificeerde hij zich gelukkig probleemloos.

 

In diezelfde week werd Myrthe geopereerd aan haar elleboog. De schroeven die er van de zomer in gingen (toen ze haar elleboog brak), moesten er weer uit… Vooralsnog lijkt de operatie geslaagd, maar we moeten nog voor controle ;-).

Nadat we een gezellig en fijn weekend hadden met heel veel mooie en waardevolle momenten met familie, vrienden maar ook onbekenden, begon de nieuwe week. Een week die redelijk vol gepland stond met onderzoeken in het ziekenhuis.

1 (5)

Onderzoeken die Wessel heel regelmatig heeft gehad… Onderzoeken waarvan de uitslag ook nu weer zo ongelooflijk spannend zou zijn! Mogen we door in de BEACON-studie…?!

Vandaag kwam het verlossende antwoord: we mogen door! De artsen zijn op basis van de eerste twee kuren tevreden. Na kwalificatie mochten we  ook direct starten met de derde kuur in de BEACON. Ontzettend dankbaar en hoopvol gaan we de komende twee maanden tegemoet!

En hoe het met Wessel gaat? Ontzettend goed gelukkig. Hij doet niet onder voor een ander kind… Wat een zegen!