Mont Ventoux 2019

De tijd tikt door. We noemen Wessel z’n naam meer dan eens per dag, halen herinneringen op maar we krijgen hem er niet mee terug. We missen ‘m zo verschrikkelijk… De neuroblastoom was agressief. Er bleek geen medicijn tegen opgewassen. Daar moet verandering in komen. Er is nog meer geld nodig voor onderzoek!

Als Team Wessel gaan we daar een sportieve bijdrage aan leveren. We gaan de Mont Ventoux weer op, samen met degenen die in de periode dat Wessel ziek was zo ontzettend veel voor ons betekent hebben…

Op donderdag 5 september gaat een deel van ons team lopend de berg op. Op vrijdag 6 september gaat de rest fietsend. En dan zijn er ook nog die zowel lopend als fietsend gaan…!

De omstandigheden zijn wezenlijk anders dan in 2017. We gaan deze keer zonder Wessel. En juist dat is de reden dat we wéér de berg op gaan, als team. Met Wessel in ons hart…

Van het door Team Wessel opgehaalde bedrag gaat 40% naar Villa Joep! Hét fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Wij voelen ons vanzelfsprekend ontzettend verbonden met Villa Joep. Daarnaast gaat 60% naar twee onderzoeksprojecten van KWF: leukemie bij kinderen en alvleesklierkanker.

Steun wetenschappelijk onderzoek, zodat kinderen én volwassenen kunnen genezen van kanker. Sponsor Team Wessel!