Een knipoog…

Al weer bijna een maand voorbij; de tijd vliegt!

In de achterliggende maand leverden we een bijdrage aan de liveshow ‘Nederland staat op tegen kanker’ van KWF. Een bijzondere, regenachtige maar vooral succesvolle avond. KWF had aan het einde van de avond maar liefst ruim 17.000 nieuwe donateurs! De week erna waren we bij de officiële opening van het Prinses Maxima Centrum door koningin Maxima. Wessel had die dag z’n twee-wekelijkse chemo. We waren er dus ‘toevallig’. Weer een bijzondere dag met de nodige emoties want eerlijk is eerlijk, we hadden er liever niet geweest…

Gelukkig gaat het met Wessel ongelooflijk goed. Hij is lichtelijk bijdehand aan het worden, ondernemend, ‘babbelend’, genietend, vrolijk en vooral voetballend… Het gaat zo goed met hem dat we vorige week last minute besloten een weekje weg te gaan. We durfden deze keer iets verder bij Utrecht vandaan te gaan en kwamen in Limburg uit waar we écht tot rust kwamen. En ja, daar hoorde veel slapen en ook de nodige emoties bij. Maar ‘who cares’, we waren als gezin bij elkaar… met z’n vijven…

Op de laatste dag van de vakantie zijn we gaan zwemmen mét Wessel!!! Myrthe en Jurjen waren in alle staten. Hoe leuk is het om met je kleine broertje te zwemmen :-). Voor het eerst… Sonde goed ingepakt en gaan! Het is niet te beschrijven welke emoties er door je heen gaan. Het enthousiasme van alledrie… en wij genietend van het samen zijn, het samen beleven. Wat een ongelooflijke rijkdom. Een mooie week vol geweldige herinneringen ligt achter ons.

Alles overziend kunnen we eigenlijk niet anders zeggen dan dat het goed gaat. Onlangs noemde iemand het ‘een knipoog uit de hemel’. En zo is het écht!

Morgen starten we – na kwalificatie – met de tweede chemo. Dat betekent een dagje in het ziekenhuis en vervolgens vier dagen thuis chemo geven. Komt vast goed 🙂 En, Wessel hoopt einde van de week z’n tweede verjaardag te vieren! Bijzonder. In dankbaarheid voor wat we het afgelopen jaar hebben gekregen, levend bij de dag en hopend op een wonder….