Dank!

Zo’n drie weken na het overlijden van Wessel bedachten we dat we graag de Mont Ventoux weer op wilde. Wéér, want in 2017 was onze allereerste ‘actie’ met Team Wessel: de beklimming van de Mont Ventoux. Een beklimming waar enthousiasme, hoop en Wessel centraal stonden. Wessel kon er tussen de chemo’s door bij zijn. Hij stond twee jaar geleden op de top…

We deelden begin dit jaar onze ideeën om weer de Mont Ventoux op te gaan met het team. Het team dat in de afgelopen jaren zo ongelooflijk dicht om ons heen stond… Ze gingen mee! Als Team Wessel gingen we de uitdaging weer aan. Totaal anders gemotiveerd overigens. Verdriet, verslagenheid en gemis waren nu de werkelijkheid. Maar, we wilden die berg op! Niet alleen voor Wessel trouwens… Meerdere van ons team moeten familieleden en vrienden missen aan de gevolgen van kanker.

Zo gezegd zo gedaan. Op donderdag 5 en vrijdag 6 september jl. liepen en fietsten we de Mont Ventoux op. Een mooie, fijne, zware en emotionele klim. We waren een hecht team, op beiden dagen! Een bijzondere ervaring met verdrietig genoeg een schrijnend lege plek.

Van deze dagen op de Mont Ventoux hebben we een korte terugblik gemaakt: Team Wessel op de Mont Ventoux 2019.

We danken al onze sponsoren! Het mooie bedrag dat we met elkaar opgehaald hebben wordt besteed aan het onderzoek naar (kinder)kanker. Onderzoek dat ontzettend belangrijk is. Geweldig dat jullie daar – op welke manier dan ook – een bijdrage aan hebben geleverd!