Kerstvakantie!

Na het laatste blog is er eigenlijk niet heel veel veranderd. De kerstdagen zijn inmiddels in zicht, de vakantie van Myrthe en Jurjen is begonnen…

Wessel is ongelooflijk fit, z’n haartjes komen langzaam terug en hij is (weer) dol op vanille vla! Dat is eigenlijk wel de samenvatting :-). Zeker van dat laatste worden wij heel erg blij. Tot op heden dronk hij alleen flesvoeding aangevuld met sondevoeding. De laatste weken krijgt hij steeds meer interesse in ‘normaal’ eten. En als z’n mondje nu gretig open gaat voor een hapje vanille vla, schieten tranen van geluk in je ogen!

Aan de buitenkant gaat het dus goed met Wessel. En daarmee hebben we vervolgens ook redelijk normale weken. We genieten van het gezinsleven thuis, hebben goede gesprekken met elkaar, familie en vrienden, worden verrast met bijzondere en gezellige uitjes, vieren verjaardagen, ontmoeten lieve mensen…

Het lijkt allemaal z’n gangetje te gaan. Maar af en toe vliegt het ons écht wel aan. Hoe ziet de toekomst er uit? Wat staat Wessel, wat staat ons als gezin te wachten het komende jaar? Een vraag waar we liever niet al te veel bij stil willen staan. We leven met de dag en genieten intens van wat we krijgen. Weliswaar met wat gemengde gevoelens, maar toch zien we uit naar de komende kerstdagen. Het feest van hoop en Licht! We hopen op fijne dagen met het gezin en familie. Waarbij we in liefdevolle herinnering denken aan onze vader en opa die twee jaar geleden in deze dagen de strijd tegen kanker moest opgeven…

En na de kerst? Dan starten we met de tweede chemo in de BEACON-studie en vieren we als gezin kerstvakantie!

Vanaf deze plaats bedanken we allen die ons mailde, appte, ons een kaartje stuurde met hartelijke en liefdevolle wensen voor de komende dagen. Wat een overweldigend meeleven. Het doet ons ongelooflijk goed. We wensen een ieder fijne en liefdevolle dagen toe! Geniet van en met elkaar…