En we gaan er weer voor: chemo #4!

Wessel aan het bellenblazenWe hebben een heerlijke en redelijk ontspannen week achter de rug. Wessel kreeg weer wat meer kleur op z’n wangen, werd rustiger en de bijwerkingen van de chemo verdwenen. Wessel heeft de afgelopen week echt tot rust kunnen komen en ook veel geslapen. Doordat hij de afgelopen week geen medicijnen meer kreeg, mocht hij weer in de zon. Daar heeft hij met name maandag – want ja, toen was het prachtig weer 🙂 – heerlijk van kunnen genieten. Al met al een rustig weekje waarin we ons opmaakte voor vandaag…

Vanochtend is Wessel weer opgenomen in het ziekenhuis voor z’n vierde chemokuur. Na aankomst verliepen de controles vrij vlot, kon Wessel goed aangeprikt worden waardoor de chemo vervolgens ook weer snel aangesloten werd. Na een kort slaapje had Wessel voldoende energie om lekker te spelen en z’n eerste meters achter een loopkarretje te wandelen.

We genieten er extra van, zeker omdat we weten dat hij het de komende dagen waarschijnlijk best weer pittig gaat krijgen. We hebben geen keus en gaan er ook deze vierde kuur weer helemaal voor. Tot en met volgende week vrijdag zijn we in het AMC. Een kaartje sturen naar Wessel kan:

Emma Kinderziekenhuis AMC
Afdeling: Kinderoncologie F8
Wessel Boogerd
Kamernummer 150
Postbus 22660
1100 DD AMSTERDAM

Net Frankrijk... :-)De laatste vakantieweek was voor Myrthe en Jurjen een klein feestje. Ze hebben heerlijk gezwommen, gelogeerd, met vriendjes gespeeld en we hebben samen alle voorbereidingen getroffen voor groep 3 :-). Volgende week wordt best een beetje spannend, maar ze hebben vooral heel erg veel zin om te leren lezen, schrijven en echt te rekenen…!

En wij? Wij zijn zo intens dankbaar voor de goede tijd die we tot nu toe hebben met elkaar. We ‘zitten in het wereldje’ en horen veel verhalen. We worden geconfronteerd met verdriet. Wij mogen onze Wessel in ons midden hebben, thuis of in het ziekenhuis. Weliswaar met een grote zorg, maar we genieten van hem en onze andere twee kinderen, ons gezin… Familietijd is zo ontzettend belangrijk!

Verder zijn we ons aan het concentreren op 1 september a.s. Nog 14 dagen voordat Team Wessel de Mont Ventoux op gaat fietsen. We hopen van harte dat we daar als gezin kunnen zijn! Tijdens het gesprek vanochtend in het ziekenhuis werd aangegeven dat er vanuit hen alles aan gedaan zal worden om dat te bewerkstelligen. Het zou fantastisch zijn!