De derde chemo is van start…

Wessel kwalificeerde zich vorige week woensdag al voor de derde kuur. Dat is ontzettend snel. Z’n bloedwaardes waren ongekend goed. De arts was verbaasd en wilde toch nog een keer extra bloed laten prikken. Zo gezegd, zo gedaan. Conclusie was dat Wessel ook na de tweede kuur niet in een zogenaamde aplasie terecht is gekomen. Bijzonder! Ze houden het erop dat hij een super goede conditie had voordat de chemo’s van start zijn gegaan. Wij zijn dankbaar en genieten van wat we krijgen.

Met in ons achterhoofd dat vandaag dus zonder enige twijfel kuur 3 zou starten, gingen we gister naar het PMC. Verschillende onderzoeken werden gedaan bij Wessel. Hij bleef rustig, vrolijk en had gelukkig geen pijn. Ook uit de narcose ontwaakte hij goed. Vanmiddag zijn de scans gemaakt. Ook deze verliepen vlekkeloos en aan het einde van de middag werd de derde chemo aangesloten. Vanaf vandaag zitten we dus weer 6 dagen in Utrecht.

In de tussentijd is Team Wessel keihard aan het trainen om op 1 september de Mont Ventoux op te fietsen. Gister hebben we met onze arts gesproken. En als Wessel het zo goed blijft doen, mag hij ook naar Frankrijk. Zo kort mogelijk, maar hij mag!! Hoe gaaf is dat…?! Vandaag de tickets alvast geboekt :-). En morgen hopen we het overgrote deel van Team Wessel in het PMC te ontmoeten. Een trainingsritje van Lisse naar Utrecht en weer terug…..

Team Wessel

En tenslotte goed nieuws voor Myrthe: gisterochtend moest zij zich melden in het LUMC. Het gips ging er vanaf!!! Best een beetje spannend. De spieren hadden zo lang geslapen, die moesten weer een beetje wakker worden…  En voelde ze in haar elleboog nu een schroefje??? Misschien kwam dat omdat ze de schroefjes op de foto gezien had. Ze was vooral heel erg blij dat het kriebelgips nu eindelijk van haar arm mocht.

We kijken terug op een goede week. Zelf hebben we ook wat ontspanning gehad. Een aantal vrienden weer gesproken en nieuw leven in onze armen mogen houden. Prachtig! Wat is het leven – ondanks alles – ontzettend mooi. Laten we ons daar dankbaar bewust van zijn en er van genieten!