Feest, zomercoupe, genieten & kuur II

Een heerlijke week ligt achter ons. Zaterdag hebben we de eerste verjaardag van Wessel in stijl gevierd. Hij genoot duidelijk van de gezelligheid. Myrthe en Jurjen speelden met neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes en wij hadden het fijn met onze lieve familie en vrienden. Waardevol om op terug te kijken!

Zondagochtend vonden we de eerste haren in Wessel z’n bed… Het hoort erbij, maar we moesten toch even slikken. In de dagen die volgden, vlogen de haren met het uittrekken van shirts en rompers in de rondte. En, na het slapen was Wessel net een katje in de rui… Inmiddels heeft ‘ie een ‘zomercoupe’ ;-).

Verder was het deze week vooral genieten . Wessel had ogenschijnlijk nergens last van en Myrthe werd steeds handiger met haar arm. We hebben gewandeld in de duinen, gingen met Wessel voorop de fiets naar het dorp, en genoten van de eenvoudige dingen in het leven. Mooi en dankbaar!

 

Vorige week vrijdag kwalificeerde Wessel zich al voor de volgende kuur. Dat was heel fijn! Het betekende dat hij voldoende hersteld was en we er zeker van waren dat de volgende kuur gestart kon worden. Wessel heeft het eerste chemo-blok gewoon heel erg goed doorstaan. Ontzettend fijn!

Vandaag is de tweede kuur van start gegaan. Deze keer in het AMC, wat heel praktisch is. De reistijd scheelt aanzienlijk! En de zomervakantie van Myrthe en Jurjen is vandaag begonnen. Wessel heeft weliswaar vanaf vandaag een 8-daagse all-inclusive… Myrthe en Jurjen verdienen ook hun welverdiende aandacht in deze vakantietijd. We gaan ervoor… op beide fronten!