Update #10 juni ’17

Het vervolgonderzoek – waarover we in de vorige update spraken – is achter de rug. Wessel sloeg zich er ntzettend goed door heen. Wat zijn we trots op hem en dankbaar dat hij het zo goed ondergaat.

De afspraak voor de uitslag werd gepland voor volgende week. Gister werden we echter al gebeld. We moesten ons ’s middags melden bij onze oncoloog in het Prinses Máxima Centrum. En dat deden we, met lood in onze schoenen…

De vermoedens van uitzaaiing in de wervelkolom zijn door de scan bevestigd. Deze ontwikkeling betekent dat er voor Wessel een chemobehandeling opgestart wordt.

Volgende week volgen nog vervolgonderzoeken en dan zal zo snel als mogelijk gestart worden met de eerste chemo. Wessel start volgens het bijbehorende protocol met de N5 en N6-kuren.

Een wederom spannende, maar zeker ook intensieve tijd staat voor ons. We zullen onze kleine Wessel met liefde en zorg omringen. Daarnaast doen wij onze uiterste best om ook voor onze twee andere kinderen en elkaar te zorgen.

Vanaf nu zullen we blogs gaan schrijven om op deze manier te informeren hoe het Wessel en ons vergaat. Feitelijke updates zullen we delen via de ‘Wessel#updates’.